BIG ART 2020, 'Chronic Addiction', Kenneth Letsoin/naamlooozz, Het Hembrug, Amsterdam

1 Oct- 4 Oct 2020
BIG ART 2020, 'Chronic Addiction', Kenneth Letsoin/naamlooozz, Het Hembrug, Amsterdam

Kenneth Letsoin/naamlooozz is de derde kunstenaar op rij die voor Murals Inc. een monumentale muurschildering maakt voor de  BIG ART tentoonstellingen.

 

Kenneth Letsoin / Naamlooozz, (1972) is geboren in Almelo waar hij opgroeide in een Molukse gemeenschap. Hij volgde een kunstopleiding aan de AKI in Enschede, maar deze opleiding bood hem weinig aanknopingspunten. Hij besloot zijn eigen weg te gaan, de straat werd zijn leermeester. Kenneth maakt vooral straatkunst (muurschilderingen, afvalinstallaties, reclameaffiches), maar hij maakt ook werk in zijn atelier. Hoewel Kenneth een vrijbuiter is, wars van traditie en hij de hashtag #contemporaryshit en #antistylers regel- matig gebruikt, is zijn werk wel degelijk geschoeid op een schilderkunstige traditie. Zijn abstract expressionistische manier van werken die zich zowel minimalistisch, calligrafisch als ook zeer gelaagd manifesteert, getuigd van kennis van zaken. Zijn imposante muurwerken ogen krachtig, geconcentreerd en dynamisch. De hashtags #freedom, #nonstop en niet te vergeten #nosleep zijn zeer op hem van toepassing.

Kenneth Letsoin/naamlooozz 'Chronic Addiction' @BIG ART Recordings: Annamaria Pisak, Editing: Marieke van der Lippe, Sound: Michel Banabila & Eric Vloeimans
Kenneth Letsoin/Naamlooozz,
Kenneth Letsoin/Naamlooozz, 'Chronic Addiction'
Kenneth Letsoin/Naamlooozz
'Chronic Addiction'
Bezoekers BIG ART
Bezoekers BIG ART
'Kenneth Letsoin wil knallen', De Telegraaf door Paola van de Velde